sadaya Kategori

produk

Diajar deui

Produk Biomédis

Tentang Kami

MESIN SINOEURO

ONE STOP SOLUSI LENGKAP TO PLYWOOD PLANT Anjeun

Mesin Sinoeuro mangrupikeun mérek utama pikeun mesin panel dumasar kai. Produsén Mesin Sinoeuro mangrupikeun produsén profésional kalayan pangalaman 26 taun pikeun peeling veneer, pabrik solusi mesin lapis kalayan desain perenah pabrik sareng dukungan téknologi ngolah. Ieu nyertakeun 8000squre méter, kalawan leuwih ti 15 R&D jeung 30 technicians pikeun instalasi & sanggeus layanan jualan. Utamana ékspor ka AS. Éropa Wétan, Amérika Kidul, Turki, Rusia, Indonesia, vietnam, jsb leuwih ti 30 wewengkon.....

DIAJAR DEUI

Bisi palanggan

Urang nyadiakeun manufaktur mesin lapis jeung scheming, perenah, automation desgin, téhnologi processing, rumus lem, jsb, nu kaasup garis produksi veneer peeling, triplek nyieun garis produksi, block board, LVL, PB, OSB na MDF garis produksi.

wartos

Kami komitmen pikeun nyadiakeun konsumén hiji-eureun solusi lengkep pikeun garis peeling veneer, pabrik pembuatan triplek, LVL, papan blok, PB, Line produksi OSB jsb equipments Utama ngawengku: kai veneer mesin peeling, veneer dryer, lem spreader, pre-pencét , pencét panas, komposer inti, ragaji ukuran ganda, mesin Sanding, alat keur ngagolakkeun, jeung asesoris tutuwuhan patali, jsb.

DIAJAR DEUI

kategori panas

ONLINE