sadaya Kategori

Veneer tumpukan

Bumi> produk > Inti veneer garis peeling > Veneer tumpukan

produk

8
datang
Otomatis inti veneer stacker pikeun inti veneer nyieun mesin lapis
Otomatis inti veneer stacker pikeun inti veneer nyieun mesin lapis

Otomatis inti veneer stacker pikeun inti veneer nyieun mesin lapis


mesin Ieu alat pikeun veneer otomatis stacking sanggeus peeling, nu dikawasa ku mékanis, hidrolik, pneumatic jeung prosedur listrik.

gambaran

Stacker otomatis sareng veneer clipper raray veneer stacker

spésifikasi

model4 * 4FT Core Veneer vakum Stacker4 * 8FT Core Veneer vakum Stacker
lebar Veneer400-1300mm4*3ft, 4*4ft, 4*8ft (ukuranana adjustable)
ketebalan veneer1.2-3.6mm1-4mm
Laju numpuk30-100m / mnt (speed adjustable)30-100m / mnt (speed adjustable)
Jangkungna tumpukan1000mm1000mm
Nyerep vakum motor1.5KW * 4PCS1.5KW * 8PCS
Angkat kakuatan motor2.2 kw2.2 kw
total daya23.2KW29.2KW
total beurat2400kgs4000kgs
dimension sakabéh8000 * 2040 * 2750mm10600 * 2040 * 2750mm

Mesin poto hirup

1

2

3

4

Rincian Gambar

5

Vakum nyerep stacking veneer
Eksklusif patén desgin, Strong Adsorbing pikeun sakabéh ketebalan veneer

Asihan & Grading veneer
Veneer tumpukan ku 2 kelas atawa 3 kelas, kualitas veneer na defects veneer

6

7

Sabuk veneer runtah conveyor
Runtah veneer sabuk conveyor runtah veneer serelek otomatis tur conveyor kaluar

Sistim kontrol kaluar otomatis
Automation lengkep prosés manufaktur, Efisiensi High sareng kualitas stabil, Éta tiasa gancang nyaluyukeun struktur produk sareng dilegakeun kapasitas produksi, sareng ngirangan pisan inténsitas tenaga kerja para karyawan industri.

8

9

Sistem kontrol kalungguhan
Sistem kontrol kalungguhan, sistem anu paling stabil sareng tepat, nganggo bagian listrik merek Schneider. operasi gampang tur panjang ngagunakeun hirup.

Mesin di Pabrik Pamaké

10

11

12

13

panalungtikan

kategori panas

ONLINE