sadaya Kategori

Panyebaran lem pneumatik

Bumi> produk > Panyebaran lem > Panyebaran lem pneumatik

produk

2. pneumatik
lem
ngempelkeun
pneumatic
2700mm pneumatic roller lem spreader mesin pikeun raray veneer laminating garis produksi triplek
2700mm pneumatic roller lem spreader mesin pikeun raray veneer laminating garis produksi triplek
2700mm pneumatic roller lem spreader mesin pikeun raray veneer laminating garis produksi triplek
2700mm pneumatic roller lem spreader mesin pikeun raray veneer laminating garis produksi triplek

2700mm pneumatic roller lem spreader mesin pikeun raray veneer laminating garis produksi triplek


Ganda sisi opat rollers lem spreader mesin
1. Lumaku pikeun produksi triplek, dewan joinery, lapis awi atawa papan jieunan manusa sekundér iteuk beungeut;
2. Struktur kompak, kuat jeung awét, pangropéa merenah, palapis seragam, efisiensi tinggi na lem propinsi, simpen biaya produksi;
3. Dilengkepan alat panyalindungan scram.
4. Struktur anyar desinged, perfromance leuwih ajeg, menyemprot gule malah jeung simpen lem.
5. Gluing roller dijieunna tina karét alam.

gambaran

Mesin gluing pikeun nyieun triplek

1

2

spésifikasi

Model2700mm1400mm
Karét Roller Panjang2700mm1400mm
Diaméterna Roller karét415mm415mm
Chromate Treatment Roller diaméterna295mm295mm
Rspeed otation tina roller lem0-70rpm0-70rpm
Laju rotasi Roller Perawatan Kromat0-17rpm0-17rpm
Kacepetan dahar0-90m / mnt0-90m / mnt
Main Motor Daya7.5KW5.5KW
Fkakuatan motor eeding1.5KW0.75KW
Gemblengna Diménsi3644 * 2050 * 1815mm (teu kalebet dimensi conveyor)2344 * 1800 * 1815mm (teu kalebet dimensi conveyor)


8FT Pneumatik panyebaran lem
x-1
Karét Roller Panjang2700mm
Diaméterna Roller karét415mm
Chromate Treatment Roller diaméterna295mm
Rspeed otation tina roller lem0-70 rpm
Laju rotasi Roller Perawatan Kromat0-17 rpm
Kacepetan dahar0-90m / mnt
Main Motor Daya7.5KW
Fkakuatan motor eeding1.5KW
Gemblengna Diménsi3644 * 2050 * 1815mm (teu kalebet dimensi conveyor)
beurat4600kgs
4FT Pneumatic lem Spreader
x-1
Karét Roller Panjang1400mm
Diaméterna Roller karét415mm
Chromate Treatment Roller diaméterna295mm
Rspeed otation tina roller lem0-70 rpm
Laju rotasi Roller Perawatan Kromat0-17 rpm
Kacepetan dahar0-90m / mnt
Main Motor Daya5.5KW
Fkakuatan motor eeding0.75KW
Gemblengna Diménsi2344 * 1800 * 1815mm (teu kalebet dimensi conveyor)
beurat3000kgs

Rincian Gambar

5-1

5-2

5-3

5-4

6

Sistim nyaluyukeun pneumatic
Ketebalan palapis lem sareng volume palapis lem dikontrol ku hawa komprési .operasi gampang sareng ngahémat waktos nyaluyukeun manual

Stainless jeung Chrome steel squeeze roller
Roller squeeze didamel ku stainless steel sareng permukaanna nganggo krom anu ningkatkeun karasa roller squeeze sareng ngajagi korosi roller squeeze tina lem, pikeun ningkatkeun kahirupan panggunaan.

6-2

6-3

kabayang adjustment mikro-kontrol
Mesin dirancang mikro-kontrol adjustment wheel.the ketebalan palapis lem jeung volume palapis lem disaluyukeun dina precision jaminan ieu palapis lem seragam jeung ngadalikeun volume palapis lem badag atawa mall di precision

roller karét Nitile kalawan grooving
Roller karét ditutupan ku karét alam 25mm Nitile .It boga karasa tinggi, ku kituna pisan awét, résistansi minyak alus teuing, résistansi maké tinggi, résistansi panas alus tur adhesion.Surface kuat ngabogaan pola therad screw, ieu ngaronjatkeun karét roller gesekan.

6-4

6-5

Sistem kontrol PLC
Sistem operasi tombol kontrol, operasi gampang, éta ngagaduhan tombol eureun Darurat anu tiasa ngajamin operasi aman.

Perkenalan Company

7

7-2

7-3

7-4

7-5

Produk séjén

7-6

panalungtikan

kategori panas

ONLINE