sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Kumaha carana sangkan mesin panel dumasar-kai ngamekarkeun hadé tur gancang?

Waktos: 2023-01-04 Hit: 6

Jalan ngembangkeun mesin panel dumasar kai Cina urang:

Industri mesin panel basis kai Cina urang kedah dina dasar nyerep téknologi hareup-tungtung peuntas laut jeung pangalaman berharga, taat kana ngembangkeun bebas, ngahijikeun inovasi bebas jeung bubuka téhnologi, sarta raket nuturkeun trend ngembangkeun dunya. Téknologi manufaktur alat-alat, sareng nganggap téknologi sareng alat-alat anu diimpor salaku titik awal anyar pikeun inovasi mandiri tina mesin panel dumasar kai Cina pikeun ngokolakeun merek sareng daya saing inti sorangan dumasar kana kaayaan nasional. Ukuran anu kedah dilaksanakeun pikeun pangembangan anu séhat sareng gancang tina industri mesin panel dumasar kai Cina:

(1) Kauntungan pelengkap sareng kombinasi anu kuat

Urang kedah leres-leres ngadegkeun dua atanapi tilu grup perusahaan ageung saluyu sareng kaunggulan pelengkap sareng kombinasi kuat sistem perusahaan modern, gancang ningkatkeun kamampuan inovasi sareng daya saing inti perusahaan, ningkatkeun kamampuan pembiayaan pasar perusahaan, ngahijikeun pasar domestik sareng ngarebut pasar internasional; Urang kedah ningkatkeun téknologi perusahaan lami ka posisi anu penting, ningkatkeun kualitas produk sareng ngajaga kauntungan ku cara ningkatkeun téknologi perusahaan lami sareng nguatkeun jasa téknis modéren; Urang kedah akurat posisi produk urang, masihan muter pinuh kana kaunggulan urang sorangan, nguatkeun kakuatan ékonomi jeung teknis urang, ngagabungkeun bubuka inovasi jeung inovasi bebas, ngarobah sarta bakti diri ka laun ngarengsekeun masalah aya dina industri mesin panel basis kai Cina urang, sarta ngahasilkeun produk brand kualitas luhur.


1


(2) Taat kana kamajuan ilmiah sareng téknologi sareng nyandak jalan pangwangunan anu lestari

Ieu diperlukeun pikeun nguatkeun kasadaran jeung kamampuhan pikeun tetep Pace jeung ngembangkeun teknologi canggih di dunya, ku kituna nyieun kamajuan gede dina kontrol otomatis, jasa ngawaskeun, utilization énergi jeung perlindungan lingkungan tina garis produksi panel basis kai domestik. Ngadegkeun outlook ilmiah dina ngembangkeun, taat kana kamajuan ilmiah sarta téhnologis, nguatkeun tingkat automation jeung kontrol numeris mesin tunggal jeung garis produksi mesin panel dumasar-kai, ngahontal produksi precision, ngaronjatkeun produktivitas tanaga gawé sadaya karyawan, ngaronjatkeun kelas. produk mesin panel dumasar kai, sarta narékahan pikeun ngahususkeun gap jeung nagara maju; Panalungtikan, ngamekarkeun jeung vigorously ngamajukeun alat-alat hemat energi jeung téhnologi, téhnologi perlakuan wastewater jeung alat panyabutan lebu efisien, pinuh ngartos konstrain sumberdaya kai dina produksi panels kai di Cina, panalungtikan sarta ngamekarkeun mesin panel dumasar-kai. cocog pikeun ngamangpaatkeun bahan baku biomassa (jerami pamotongan, jsb), semak, "tilu résidu" di wewengkon leuweung jeung "kayu bakar sekundér" sumberdaya kai, ngaronjatkeun laju utilization sumberdaya, sarta nyokot jalur konservasi sumberdaya, lingkungan- ngembangkeun ramah tur sustainable.

(3) Nguatkeun kombinasi mesin sareng téknologi prosés

Pikeun nguatkeun panilitian sareng pamekaran alat-alat host sareng téknologi prosés konci, pabrik mesin panel dumasar kai kedah damel sareng paguron luhur domestik sareng lembaga panalungtikan ilmiah atanapi nyetél lembaga panalitian prosés panel dumasar kai ku nyalira pikeun nguatkeun panalungtikan ngeunaan kai. prosés panel -based, ku kituna pikeun ngaronjatkeun rarancang jeung manufaktur mesin jeung sagemblengna ngarobah kaayaan kiwari separation antara panalungtikan prosés jeung ngembangkeun mékanis, sarta difokuskeun ngembangkeun téknologi industri jeung alat-alat pikeun produksi panel dumasar-kai kalawan ciri Cina jeung hak cipta intelektual bebas, Ningkatkeun pangsa pasar domestik; Usaha leutik kedah nyiptakeun mesin bantu tingkat luhur anu unik sareng bagian konci, ngahasilkeun produk pendukung anu relevan pikeun alat-alat pendukung anu ageung, sareng nganggo modél "Wenzhou Lighter" sareng "Qingdao Qianchuan" pikeun rujukan pikeun nyebarkeun dukungan éksternal tina bagian mesin anu lengkep; Jieun pamakéan pinuh ku kaunggulan unggal pabrik profésional pikeun ngalakukeun pakasaban alus unggal bagian leutik sarta komponén, ngabentuk multi angkatan jeung produksi-precision tinggi, ngurangan biaya mékanis jeung ningkatkeun tingkat teknis. Contona, nagara urang geus preliminarily kabentuk dewan jieunan mesin bantu mékanis (roller tabel, silo) kayaning Harbin na Chaoyang, Liaoning; Pamrosésan piring anu dipencet panas Kunshan sareng grup produksi pamrosésan tingkat luhur anu béda-béda anu ngadukung jalur produksi skala ageung. Lamun aya leuwih usaha leutik, nyieun usaha hébat dina produk leutik sarta ngamekarkeun kualitas luhur jeung produk tingkat luhur, éta undoubtedly bakal maénkeun peran positif dina promosi ngembangkeun mesin panel basis kai Cina urang.


2


(4) Nguatkeun fasilitas pendukung internasional sareng ningkatkeun tingkat sakabéh

Salian ningkatkeun kualitas bagian olahanna, pabrik mesin panel basis kai Cina ogé kedah ngalaksanakeun dukungan internasional anu éksténsif, ningkatkeun kualitas internal sareng reliabilitas mesin domestik, ningkatkeun laju operasi jalur produksi sareng kualitas produk, sareng sacara efektif. nempatan pasar internasional leutik jeung sedeng-ukuran; Salaku Cina geus ngagabung ka WTO, tarif geus turun, nu kondusif pikeun nyoko sahiji metodeu cocog skala badag internasional, nyoko sahiji metodeu cocog skala badag internasional, sarta pamakéan tingkat sarua komponén éksternal sakumaha asing. perusahaan manufaktur mesin panel dumasar kai canggih, sapertos réduksi, téknologi kontrol éléktronik, hidrolik, komponén pneumatik, alat uji online, ditambah manufaktur tingkat luhur sareng ngolah bagian sareng komponén profésional, ngamangpaatkeun biaya tenaga kerja sareng biaya manajemén Cina anu langkung handap. ilubiung dina kompetisi kalawan harga low; Alat-alat asing konci bakal dipilih pikeun ngaronjatkeun tingkat teknis sakabéh garis produksi panel basis kai, ngurangan investasi alat-alat, ngamajukeun Ngaronjatkeun industri panel dumasar-kai, dilegakeun spasi tumuwuhna industri panel basis kai, ningkatkeun daya saing internasional, sarta ngawujudkeun ngembangkeun nilai-ditambahkeun tinggi industri panel dumasar-kai. Salaku conto, garis produksi MDF kalayan kaluaran taunan 80000 méter kubik dikembangkeun ku Shanghai Plate Machine Factory, sareng garis produksi MDF anu disayogikeun ku Shenyang Heavy Industry Group di Rusia, mangrupikeun garis produksi anu disayogikeun dumasar kana alat-alat konci sapertos termal. coét jeung sander anu loyog jeung alat-alat asing, nu teu ngan ensures tingkat garis produksi, tapi ogé ngurangan biaya garis produksi.

Dina kecap, dumasar kana kaayaan kiwari industri mesin panel basis kai Cina urang, urang kedah narékahan pikeun nyekel up kalawan jeung ngaleuwihan tingkat canggih di dunya, ngaronjatkeun pangabisa inovasi bebas urang jeung daya saing internasional, ku kituna mesin panel kai basis tunggal Cina urang. jeung alat produksi lengkep bakal ngamekarkeun dina arah badag skala kapasitas produksi panel basis kai, prosés produksi otomatis, kontrol numeris, kualitas produksi akurat, produksi aman jeung operasi, lingkungan kerja ramah-lingkungan, jeung standar produk mékanis serialized, Pikeun nyieun kontribusi kami alatan sora jeung ngembangkeun gancang industri mesin panel basis kai Cina urang.


3


Linyi, Cina, salaku puseur pangolahan panel basis kai panggedena jeung klaster tutuwuhan processing mesin panel basis kai, ieu exporting mesin lapis kualitas konstan ka sadaya penjuru dunya. Mesin Sinoeuro nyayogikeun solusi mékanis panel dumasar kai.

Sateuacana: Garis pencét kontinyu pikeun kayu lapis/veneer laminated kayu (LVL)

salajengna: Analisis awal: pola ngembangkeun triplek di Cina jeung seleksi garis pencét datar kontinyu sarta multi-lapisan pencét

kategori panas

ONLINE